ΣΗΜΑΙΑ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΕΚΔΟΣΗ

greece

12 Απριλίου τα προγραμματα κοινωνικου τουρισμου

Από την Δευτέρα 12 Απριλίου μέχρι και την Παρασκευή, 14 Μαΐου, θα μπορούν 200.000 ασφαλισμένοι και συνταξιούχοι του ΟΓΑ να υποβάλουν αιτήσεις συμμετοχής στα Προγράμματα Κοινωνικού Τουρισμού και Εκδρομών του Οργανισμού.
Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, οι ασφαλισμένοι και οι συνταξιούχοι... του ΟΓΑ, καθώς και τα μέλη των οικογενειών τους, μπορούν να επωφεληθούν από τα Προγράμματα Κοινωνικού Τουρισμού και Εκδρομών της Αγροτικής Εστίας για να κάνουν διακοπές σε όλη την Ελλάδα.
Η διάρκεια ισχύος των προγραμμάτων του ΟΓΑ/ΛΑΕ είναι μέχρι 31/12/2010. Οι δικαιούχοι των προγραμμάτων, στους οποίους έχουν ήδη αποσταλεί ενημερωτικά φυλλάδια, θα μπορούν να υποβάλουν αίτηση συμμετοχής στα ΚΕΠ όλης της χώρας.
Από το ίδιο ΚΕΠ ο δικαιούχος θα μπορέσει σε εύλογο χρόνο, να πληροφορηθεί σε ποιο πρόγραμμα θα συμμετάσχει και να παραλάβει τα σχετικά Δελτία συμμετοχής του (εκτός από τα Δελτία για το εκδρομικό-επιμορφωτικό ταξίδι στην Κύπρο και τα Δελτία 4ήμερων κρουαζιέρων, τα οποία θα αποσταλούν απευθείας από τον ΟΓΑ).

About greekmme

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Από το Blogger.