ΣΗΜΑΙΑ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΕΚΔΟΣΗ

greece

Η Μεσσηνια υποδεχεται την Ανασταση...

Με τις καθιερωμένες εκδηλώσεις η Μεσσηνία ετοιμάζεται να γιορτάσει την Ανάσταση. Σε πόλεις και χωριά καταφθάνουν ήδη Μεσσήνιοι της διασποράς για να γιορτάσουν με συγγενείς και φίλους. Η κίνηση στο εθνικό και επαρχιακό οδικό δίκτυο είναι ιδιαίτερα αυξημένη και η Τροχαία λαμβάνει μέτρα για τη διευκόλυνση της κυκλοφορίας και την αποφυγή ατυχημάτων.
· Στην Καλαμάτα κατά την Ακολουθία της Ανάστασης το Μεγάλο Σάββατο το βράδυ και στις άλλες ακολουθίες που θα τελεστούν στο μητροπολιτικό ναό της Υπαπαντής του Χριστού θα χοροστατήσει ο μητροπολίτης Μεσσηνίας Χρυσόστομος.
· Στην Κυπαρισσία στις αντίστοιχες θρησκευτικές εκδηλώσεις θα χοροστατήσει ο μητροπολίτης Τριφυλίας και Ολυμπίας Χρυσόστομος.
Καλαμάτα – Θεσσαλονίκη – Αθήνα - Κρήτη με αεροπλάνο
Ξεκινούν το Μεγάλο Σάββατο τα αεροπορικά δρομολόγια μεταξύ Καλαμάτας – Θεσσαλονίκης και αντιστρόφως, που θα εκτελεί η Aegean, τρεις φορές την εβδομάδα κάθε Τρίτη, Πέμπτη και Σάββατο. Τα αεροπλάνα θα αναχωρούν από Θεσσαλονίκη στις 7 το πρωί και από την Καλαμάτα για το ταξίδι της επιστροφής στις 8:10 το πρωί. Από τις 14 Μαΐου, η ίδια εταιρεία ξεκινά την καθημερινή αεροπορική σύνδεση, της Καλαμάτας με την Αθήνα με δυο δρομολόγια την ημέρα. Επίσης η Sky Express ξεκινά από σήμερα τα δρομολόγια στη γραμμή Καλαμάτας – Ηρακλείου Κρήτης και αντιστρόφως. Τα δρομολόγια θα εκτελούνται κάθε Τρίτη, Πέμπτη και Σάββατο.

About greekmme

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Από το Blogger.