ΣΗΜΑΙΑ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΕΚΔΟΣΗ

Πολιτισμός

Μαντηλι Καλαματιανο κουνησε φευγοντας η Γκερεκου

Στην Καλαμάτα βρέθηκε η Υφυπουργός Πολιτισμού και Αθλητισμού Άντζελα Γκερέκου προκειμένου να εγκαινιάσει την αεροπορική σύνδεση της πρωτεύουσας της Μεσσηνίας με την Αθήνα που γίνεται μέσω της “Aegean”. Οι δημοσιογράφοι ρώτησαν την κα Γκερέκου για την αποκάλυψη της «Ελευθεροτυπίας» της 17χρονης φορολογικής ασυλίας του Τόλη, και εκείνη ήταν λες και την… χτύπησε ηλεκτρικό ρεύμα, λες και δεν είναι πολιτικός και πρέπει να δίνει απαντήσεις. Φανερά ενοχλημένοι και λέγοντας στους δημοσιογράφους για «άστοχες ερωτήσεις», σημείωσε πάντως μετά από τα αλλεπάλληλα ερωτήματα, πως «…θα μιλήσει όταν πρέπει και θα δοθούν οι κατάλληλες απαντήσεις» και έφυγε βιαστικά.
Κλεισμένη στο γραφείο του αερολιμενάρχη της Καλαμάτας (είναι εκεί για τα εγκαίνια της γραμμής) η Γκερέκου δεν ξέρει τι να κάνει. Είναι συνεχώς με ένα τηλέφωνο στο χέρι και περιμένει να της πουν εάν θα εγκαινιάσει την σύνδεση με την Αθήνα ή θα φύγει με την παραίτηση στις αποσκευές της.
Την παραίτησή της για λόγους ευαισθησίας – όπως χαρακτηριστικά αναφέρει – υπέβαλε η υφυπουργός Πολιτισμού και Τουρισμού Άντζελα Γκερέκου, μετά το δημοσίευμα της εφημερίδας «Ελευθεροτυπία», σύμφωνα με το οποίο ο σύζυγός της, δημοφιλής τραγουδιστής Τόλης Βοσκόπουλος οφείλει στην εφορία άνω των 5 εκατομμυρίων ευρώ.

About greekmme

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Από το Blogger.