ΣΗΜΑΙΑ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΕΚΔΟΣΗ

ΠΟΤΑ

Εγκαινια την ΠΟΤΑ με νεα εποχη για το τοπο

Την ερχόμενη Πέμπτη, 20 Μαΐου, ξεκινά η λειτουργία της Περιοχής Ολοκληρωμένης Τουριστικής Ανάπτυξης Μεσσηνίας (ΠΟΤΑ). Οι πρώτοι επισκέπτες θα φιλοξενηθούν στις ξενοδοχειακές εγκαταστάσεις του συγκροτήματος «Navarino Dunes», που έχουν αναπτυχθεί σε έκταση 1.300 στρεμμάτων, με θέα το Ιόνιο Πέλαγος. Την 1η Ιουνίου θα πραγματοποιηθεί ειδική εκδήλωση με την ευκαιρία της έναρξης λειτουργίας της ΠΟΤΑ, όπως ανακοίνωσε χθες ο εκπρόσωπος της ιδιοκτήτριας εταιρίας ΤΕΜΕΣ Α.Ε. Αχιλλέας Κωνσταντακόπουλος.
Αθήνα – Καλαμάτα με την Aegean Airlines και παραίτηση Γκερέκου
Παρουσία της μέχρι χθες υφυπουργού Τουρισμού Άντζελας Γκερέκου πραγματοποιήθηκαν τα εγκαίνια της νέας αεροπορικής γραμμής Αθήνας – Καλαμάτας και αντιστρόφως. Τη νέα αεροπλοϊκή γραμμή έχει αναλάβει η εταιρεία Aegean Airlines και οι πτήσεις άρχισαν από την περασμένη Παρασκευή. Μέχρι την ερχόμενη Πέμπτη θα πραγματοποιείται μια πτήση την ημέρα και από την Πέμπτη και μετά θα υπάρχει και δεύτερη.
· Να αναφέρουμε ότι η υφυπουργός Τουρισμού Άντζελα Γκερέκου, επιστρέφοντας χθες στην Αθήνα, υπέβαλε την παραίτησή της, μετά τις αποκαλύψεις για τις φορολογικές οφειλές του συζύγου της Τόλη Βοσκόπουλου προς το Ελληνικό Δημόσιο. Η παραίτηση έγινε αποδεκτή από τον πρωθυπουργό Γιώργο Παπανδρέου.

About greekmme

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Από το Blogger.