ΣΗΜΑΙΑ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΕΚΔΟΣΗ

ειδήσεις

Απων ο Βουδουρης απο το Πολυνομοσχεδιο...

Διαφωνεί με τη διαδικασία του κατεπείγοντος !
Απών από τη συζήτηση του πολυνομοσχεδίου για τις αλλαγές στις εργασιακές σχέσεις, το βράδυ στη Βουλή, θα είναι ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Οδυσσέας Βουδούρης.
Όπως μετέδωσε το Mega, σε ανακοίνωση που εξέδωσε ο βουλευτής Μεσσηνίας τονίζει ότι δεν έχει πεισθεί από την επιχειρηματολογία του υπουργού Οικονομικών για τη διαδικασία του κατεπείγοντος, με την οποία εισήχθη το νομοσχέδιο στη Βουλή, ωστόσο πιστεύει ότι οι διαρθρωτικές αλλαγές που εισηγείται πρέπει να προχωρήσουν.
«Ναι» από τον Γ.Αμοιρίδη
«Θα ψηφίσω το πολυνομοσχέδιο, η κριτική ήταν επί της διαδικασίας του κατεπείγοντος» διευκρίνισε μιλώντας στο ραδιοφωνικό σταθμό Real Fm o Γιάννης Αμοιρίδης….
Όπως δήλωσε χαρακτηριστικά ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ, «δεν μίλησα για έλλειμμα δημοκρατίας, αυτό που είπα είναι πως κορυφαία επιδίωξη πρέπει να είναι να προστατεύσουμε την κοινοβουλευτική δημοκρατία»
Επισήμανε ότι «ο ένας πυλώνας της δημοκρατίας είναι οι κοινοβουλευτικοί θεσμοί και ο δεύτερος είναι ο συνδικαλισμός, ο οποίος σήμερα αποδομείται από τα πρόσωπα, τεχνηέντως, πάντως δεν υπάρχει μία φωνή μέσα από το συνδικαλιστικό σύστημα, ώστε οι πολίτες να 'ακουμπάνε' πάνω στους βασικούς πυλώνες της δημοκρατίας». Κάλεσε μάλιστα, το συνδικαλιστικό κίνημα να εκφράσει την κοινωνία και όχι τα πρόσωπα.
Ο κ. Αμοιρίδης σημείωσε ότι «αν μπορούμε να πεισθούμε ως ΚΟ ότι το γρηγορότερο είναι το καλύτερο, το αποτέλεσμα είναι το ευνοϊκότερο για την κοινωνία - το να αιφνιδιαζόμαστε ευχάριστα, δεν πειράζει». Παράλληλα, παραδέχθηκε ότι το πολυνομοσχέδιο έχει κάποιες διατάξεις που δεν είναι ευχάριστες.

About greekmme

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Από το Blogger.