ΣΗΜΑΙΑ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΕΚΔΟΣΗ

ειδήσεις

Στη Καλαματα πριν ψηφισει ο Σαμαρας

Να αποθεώσουν τον Αντώνη Σαμαρά ετοιμάζονται οι Καλαματιανοί καθώς ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας θα βρεθεί στην Μεσσηνιακή πρωτεύουσα το μεσημέρι του Σαββατου και πριν πάει στην Πύλο το βράδυ για την αυριανή ψηφοφορία. Οι συνεργάτες του είχαν προτείνει να περάσει την παραμονή των εκλογών ήσυχα , να πάει στηνΠ ύλο απευθείας από την Αθήνα αλλά ο ίδιος επέμεινε να βρεθεί στην αγαπημένη του πόλη την Καλαμάτα, λίγο πριν ανοίξουν οι κάλπες. Ετσι οι Καλαματιανοί θα τον δούν να κάνει βόλτες το μεσημέρι στην Κεντρική πλατεία της πόλης να πίνει τον καφέ του στα στέκια της Μεσσηνιακής πρωτεύουσας, να χαιρετά τους πολυαριθμους φίλους του που περιμένουν να τον δούν Πρωθυπουργό.
Είναι γεγονός ότι οι Μεσσήνιοι, παρ΄οτι και εδώ η κρίση σε όλα τα επίπεδα έχει επηρεάσει τους πολίτες, στέκονται δίπλα στον Αντώνη Σαμαρά. Η προοπτική να αναδείξει η Μεσσηνία Πρωθυπουργό επηρεάζει πολύ πιο πολύ την ψυχολογία και τον συναισθηματισμό των κατοίκων πόσο δε μάλλον που αυτός είναι ο Αντώνης Σαμαράς. Ενας άνθρωπος δεμένος με την Μεσσηνία και τους ανθρώπους της. Είναι χαρακτηριστικό ότι στις συζητήσεις πλέον στην πόλη, ακόμη και ψηφοφοροι άλλων κομμάτων έχουν το δίλλημα πάνω από κάθε ιδεολογία. Ξέρουν ότι ένας Μεσσήνιος Πρωθυπουργός θα δώσει άλλον αναπτυξιακό αέρα στην περιοχή και ίσως αυτή να είναι μια από τις τελευταίες ευκαιρίες της Μεσσηνίας να φτάσει σε τόσο υψηλά επίπεδα ένα παιδί της.
Το βέβαιο είναι ότι η Νέα Δημκρατία θα εξαργυρώσει με το παραπάνω την αγάπη των Μεσσηνίων για τον Προεδρο της.Ο Σαμαράς αναμένεται να πάρει το υψηλότερο ποσοσστό για το Κόμμα του στο Νομό μας. Ο Αντώνης Σαμαράς, στην βόλτα που θα κάνει σήμερα το μεσημέρι στην πλατεία της πόλης είναι βέβαιο ότι θα ακούσει τις ευχές των ανθρώπων από την καρδιά τους για τν Πρωθυπουργικό θώκο.
Αργά το απόγευμα ο Αντώνης Σαμαράς θα βρεθεί στην Πύλο για να χαλαρώσει και να πάρει δύναμη από τους συμπατριώτες και φίλους που τον στηρίζουν επί δεκαετίες στην πολιτική του σταδιοδρομία και τώρα είναι έτοιμοι να τον δουν Πρωθυπουργό της Ελλάδας.

About greekmme

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Από το Blogger.