ΣΗΜΑΙΑ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΕΚΔΟΣΗ

ειδήσεις

Η Ελλαδα εδω ξεκινα...για ολους

Ο πρόεδρος της ΝΔ έστειλε μήνυμα προς την Τουρκία σημειώνοντας ότι δεν πρόκειται να συνεχιστεί αυτή η «απελπιστική» κατάσταση σε βάρος της ελληνικής κοινωνίας και πρόσθεσε ότι «κηρύσσουμε πόλεμο» στους διακινητές μεταναστών.
Ο Αντώνης Σαμαράς, επισκέφθηκe το στρατιωτικό φυλάκιο Γέφυρας Κήπων και στο Τελωνείο Κήπων και έκανε την ακόλουθη δήλωση:
«Κάποιοι λένε ότι εδώ τελειώνει η Ελλάδα. Εμείς λέμε ότι από εδώ ξεκινάει η Ελλάδα. Και από εδώ ξεκινάει και η Ευρώπη. Γιατί και αυτή η γέφυρα είναι, πράγματι, γέφυρα φιλίας και συνεργασίας. Και θα πρέπει να το έχουμε πάντα υπόψιν μας.
Από την άλλη πλευρά, θα πρέπει, όμως, και ο γείτονας να έχει υπόψιν του ότι έχουμε πρώτη προτεραιότητά μας την ασφάλεια και την καταπολέμηση της λαθρομετανάστευσης.
Και, επομένως, δεν πρόκειται να δεχθούμε – και ας πάει αυτό το μήνυμα παντού – να συνεχισθεί αυτή η απίστευτη διαδικασία με τους δουλεμπόρους. Τους κηρύσσουμε πόλεμο. Και να το ξέρουν.
Δεν μπορεί να συνεχιστεί αυτή η απελπιστική κατάσταση σε βάρος της ελληνικής κοινωνίας με τη λαθρομετανάστευση. Και ο καθένας θα πρέπει να πάρει, σε αυτήν εδώ τη γέφυρα φιλίας και συνεργασίας, έντιμα, το μήνυμά μας».
Ομιλία στην Αλεξανδρούπολη
Καθαρή εντολή στη ΝΔ, ώστε να γυρίσει η χώρα νέα σελίδα, ζήτησε ο Αντώνης Σαμαράς κατά την ομιλία του στην Αλεξανδρούπολη, με την οποία ολοκληρώθηκε η προεκλογική εκστρατεία του κόμματος.
Ο κ. Σαμαράς επανέλαβε ότι η χώρα έχει ανάγκη από σταθερότητα και προειδοποίησε ότι αν η ΝΔ δεν λάβει ισχυρή εντολή θα προκύψει αστάθεια. «Γι’ αυτό σας ζητώ να ψηφίσετε πολιτική σταθερότητα. Να δώσετε εντολή να αλλάξουν όλα», πρόσθεσε, σημειώνοντας ότι χωρίς σταθερότητα, δεν κινδυνεύει μόνο η επόμενη κυβέρνηση, αλλά «κινδυνεύουν τα πάντα».
Απέρριψε παράλληλα για μία ακόμη φορά τα περί συνεργασίας με το ΠΑΣΟΚ, επισημαίνοντας πως αν η ΝΔ έκανε κυβέρνηση μαζί με το ΠΑΣΟΚ θα ήταν αιχμάλωτη των αδυναμιών του.
«Κάποιοι πιέζουν να «συγκυβερνήσουμε» με το ΠΑΣΟΚ. Ευχαριστούμε, δεν θα πάρουμε», ανέφερε χαρακτηριστικά προσθέτοντας ότι δεν συμφέρει τον ελληνικό λαό να γίνει τέτοια «συγκυβέρνηση», παρά μόνο το ίδιο το ΠΑΣΟΚ, για να «πέσει στα μαλακά».

About greekmme

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Από το Blogger.