ΣΗΜΑΙΑ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΕΚΔΟΣΗ

ειδήσεις

Νεο επεισοδιο σε ρολο Επιθεωρηση Εργασιας

Επιχειρηματίες καταγγέλλουν ότι μέλη του συνδέσμου ζήτησαν τις καταστάσεις, για να διαπιστώσουν αν απασχολούνται αλλοδαποί – Διαβάστε την απάντηση της Χρυσής Αυγής…
Σύμφωνα με την καταγγελία, στελέχη και μέλη της Χρυσής Αυγής παρουσιάστηκαν κοστουμαρισμένοι σε επιχειρηματίες της ΒΙΠΕ Καλαμάτας και τους ζήτησαν να προσλαμβάνουν Ελληνες εργαζόμενους και να τους δείξουν τις καταστάσεις για να δουν αν απασχολούν αλλοδαπούς.
Ο γραμματέας της Τ.Ο. Καλαμάτας της Χρυσής Αυγής Λυκούργος Αλευράς τόνισε στην τοπική εφημερίδα ”Ελευθερία”, ότι ναι μεν μέλη του συνδέσμου πήγαν στην ΒΙ.ΠΕ για να συνομιλήσουν με επειχειρηματίες, αλλά σε καμία περίπτωση δεν ζήτησαν τις καταστάσεις.
”Τους παρακαλέσαμε αν έχουν θέσεις εργασίας, να προτιμούν Ελληνες και όχι αλλοδαπούς, τον Αχμέτ και το Χασάν. Εχουμε την απαίτηση όταν ζητούν να προτιμούνται τα ελληνικά προϊόντα και Ελληνες εργαζόμενους. Δεν είναι παράλογο αυτό που ζητήσαμε. Ολοι, πλην ενός, είπαν ότι είναι λογικά».
Ο κ.Αλευράς, αρνήθηκε το γεγονός ότι ζήτησαν καταστάσεις εργαζομένων, λέγοντας: «Δε ζητήσαμε καμία κατάσταση. Δε θα έκανα αντιποίηση αρχής, υποκαθιστώντας το ΙΚΑ, την Εφορία και άλλες υπηρεσίες. Κάτι που δε δέχομαι για τον εαυτό μου, δε θα το ζητούσα από άλλον».

About greekmme

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Από το Blogger.