ΣΗΜΑΙΑ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΕΚΔΟΣΗ

Καλαμάτα

ΟΙ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΤΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΑΜΑΤΑ



Κατά την 33η/2013, συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής του Δήμου Καλαμάτας, διεξήχθησαν συζήτηση και λήψη αποφάσεων επί των εξής θεμάτων, ως ακολούθως:
1. Ορισμός συμβολαιογράφου για την κατάρτιση των συμβολαίων μεταξύ της 6ης Υγειονομικής Περιφέρειας και του Δήμου Καλαμάτας, σχετικά με τη διά χρησιδανείου παραχώρηση ακινήτου ιδιοκτησίας του Δήμου Καλαμάτας στην 6η ΥΠΕ και την παραχώρηση με όμοιο τρόπο στο Δήμο του κτηρίου της πρώην Καρδιολογικής Κλινικής στο παλιό Νοσοκομείο. Εγκρίθηκε (εκτός ημερησίας διατάξεως).
 
2. Έγκριση ή μη άσκησης προσφυγής κατά αποφάσεως του Γενικού Γραμματέα Αποκεντρωμένης Διοίκησης. Εγκρίθηκε η άσκηση προσφυγής (εκτός ημερησίας διατάξεως).
3. Αποδέσμευση πιστώσεων – ανατροπή ανάληψης υποχρεώσεων μη πραγματοποιηθεισών δεσμεύσεων. Εγκρίθηκε (εκτός ημερησίας διατάξεως).
4. Έγκριση μελέτης σχετικά με τη σύνταξη διακήρυξης όσον αφορά στην προμήθεια τροφίμων και ειδών παντοπωλείου έτους 2013 για το Δημοτικό Παντοπωλείο, προϋπολογισμού 39.959,87 ευρώ. Εγκρίθηκε (εκτός ημερησίας διατάξεως).
 
 
5. Διάθεση πιστώσεων δημοτικού προϋπολογισμού οικον. έτους 2013. Εγκρίθηκε.
6. Επί του πρακτικού της επιτροπής του διαγωνισμού του έργου «Ευφυές τηλεματικό σύστημα πληροφόρησης οδηγών και πολιτών για τις μετακινήσεις και τη στάθμευση στο Δήμο Καλαμάτας μέσω πολλαπλών καναλιών ενημέρωσης - ¨ευφυής μετακίνησ稻. Κατακυρώθηκε στην ένωση εταιρειών «Εφαρμογές Έξυπνου Λογισμικού Κυκλοφορίας και Μεταφορών Ανώνυμη Εταιρεία -  INFO TRIP ΑΕ» και «AMCO Ολοκληρωμένα Συστήματα Υψηλής Τεχνολογίας Ανώνυμη Βιομηχανική και Εμπορική Εταιρεία – AMCO ΑΒΕΕ», με το ποσό των 195.717,60 ευρώ με το ΦΠΑ.
7. Ανάθεση της «Μεταφοράς & διάθεσης των απορριμμάτων του Δήμου Καλαμάτας» έπειτα από διαπραγμάτευση. Αναβλήθηκε.
 
8. Διαχείριση των απορριμμάτων με τη μέθοδο της μηχανικής διαλογής – κομποστοποίησης – χειροδιαλογής ανακυκλώσιμων υλικών. Αναβλήθηκε.
9. Μεταφόρτωση και μεταφορά των απορριμμάτων του Δήμου Καλαμάτας, έως ότου ολοκληρωθούν οι διαδικασίες ανάθεσης της ¨Μεταφοράς και διάθεσης των απορριμμάτων του Δήμου Καλαμάτας¨ έπειτα από διαπραγμάτευση. Αναβλήθηκε.
10. Κοστολόγηση υλικών ζημιών που προκλήθηκαν από τροχαίο ατύχημα. Εγκρίθηκε.

About greekmme

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Από το Blogger.