ΣΗΜΑΙΑ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΕΚΔΟΣΗ

αυτοδιοίκηση

Συναντήσεις στο Υπουργείο Περιβάλλοντος Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής είχε ο Δήμαρχος Μεσσήνης Στάθης Αναστασόπουλος

anastasopoulos stathis11.pngΣυναντήσεις στο Υπουργείο Περιβάλλοντος Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής είχε σήμερα Παρασκευή 21 Νοεμβρίου ο Δήμαρχος Μεσσήνης Στάθης Αναστασόπουλος για την οριοθέτηση των οικισμών, για έργα ενταγμένα στο ΕΠΠΕΡΑΑ και για αντιπλημμυρικά έργα βάσει του Σχεδίου Διαχείρισης των Λεκανών Απορροής Ποταμών, όπου είχε ιδιαίτερη συνεργασία με τον Αναπληρωτη Υπουργο κ. Νίκο Ταγαρά.
Ακολούθως , το Σαββατοκύριακο, ο Δήμαρχος θα συμμετάσχει στο 24ο Πανελλήνιο Συνέδριο του Πανελλήνιου Δίκτυου Οικολογικών Οργανώσεων (ΠΑΝΔΟΙΚΟ) στη Λίμνη Πλαστήρα, με θέμα:«Προστασία Λιμνών, Υδατικών Πόρων και Βιοποικιλότητας» που πραγματοποιείται σε συνδιοργάνωση με  την ΚΕΔΕ.
Σε ανακοίνωσή του ο δήμος Μεσσήνης τονίζει ότι: «Πεποίθηση του Δημάρχου είναι ότι η συμμετοχή σε φιλοπεριβαλλοντικά συνέδρια αποφέρει πολλαπλά οφέλη για το Δήμο. Αξίζει να σημειωθεί ότι κατά το περσινό αντίστοιχο συνέδριο στο οποίο συμμετείχε και η Ελληνική Εταιρεία Ανακύκλωσης, στο Δήμο Μεσσήνης διατέθηκαν δωρεάν, πενήντα μπλέ κάδοι οι οποίοι διανεμήθηκαν στις Τοπικές Κοινότητες προς ενίσχυση της ανακύκλωσης στον Καλλικρατικό Δήμο Μεσσήνης.»

About greekmme

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Από το Blogger.