ΣΗΜΑΙΑ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΕΚΔΟΣΗ

greece

Μια Ελληνίδα διευθυντικό στέλεχος στο CNN

Η Penny Manis είναι διευθύντρια του επιχειρηματικού προγραμματισμού του CNN με έδρα τη Νέα Υόρκη. Τον Σεπτέμβριο 2014 προήχθη από εκτελεστική παραγωγός σε διευθυντικό στέλεχος. 
 Όλα ξεκίνησαν με μία πρακτική άσκηση η οποία τελικά την οδήγησε στη θέση της παραγωγού για το AC360, ένα primetime πρόγραμμα του CNN που εκπέμπει τόσο σε εγχώρια όσο και παγκόσμια ακροατήρια με παρουσιάστρια την Anderson Cooper. 
 Η εκπομπή καλύπτει ειδήσεις και εξελίξεις που σχετίζονται με την πολιτική, τις διεθνείς εξελίξεις και τα κοινωνικά ζητήματα. Ηγήθηκε πρόσφατα μιας ομάδας που κέρδισε δύο βραβεία ΕΜΜΥ για την κάλυψη του σεισμού στην Αϊτή. 

Έχει επίσης βραβευτεί με το George Foster Peabody για την κάλυψη του τυφώνα Κατρίνα, καθώς και το 2008 για την κάλυψη της Προεδρικής εκστρατείας. Ξεκίνησε ως συνεργάτης παραγωγός για το γραφείο του CNN στην Ουάσινγκτον όπου καλύπτονται ιστορίες σχετικά με την Λατινική Αμερική. 

Στη συνέχεια μεταφέρθηκε στα κεντρικά γραφεία του CNN στην Ατλάντα. Έχει εργαστεί στο εξωτερικό στα γραφεία του CNN στο Λονδίνο, όπου επέλεγε και είχε την παραγωγή των ειδήσεων για τις ευρωπαϊκά κοινά και τα κοινά της Μέσης Ανατολής

About greekmme

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Από το Blogger.